Tilbake til hovedsiden

Ingen svikt i etterspørselen

Leserinnlegg 05.09.02 ved Svein-Olaf Simonsen
Elbildagboken  
www.lillemarius.com

Jeg (og sikkert du med flere), blir frustrert av det som står å lese i avisene. Jeg tenker da blant annet på påstanden fra visepresidenten i Ford som sier at etterspørselen av Th!nk og elbil generelt har sviktet. Dette frembærer han som et tungt moment i saken om nedleggelse. Så får jeg se i avisene at denne tvilsomme påstanden har gått rett inn hos vår næringsminister. Han sier jo rett ut at på grunn av det er ikke bedriften på Aurskog liv laga, punktum.

 
Jeg, og flere enn meg, har testet dette ufrivillig ved å bli hensatt til å vente et halvt år ekstra på levering på grunn av storordre til USA (ventetiden ble unnskyldt på forskjellige måter, men stor "pågang" til de amerikanske mottakerene veide tyngst). Altså har ikke fabrikken hatt biler til de som ventet. Som vi kan lese på nettet, gjelder det ikke minst i USA. Skal denne usannheten om sviktende market få lov til å leve ?
At vi (Th!nkkjørere) ikke klarer å "omvende" trafikksamfunnet til elbilisme, må vi bare erkjenne. Men kan vi sitte stille å  høre på de som ikke engang har prøvesittet en slik bil, fortelle hvor lite den egner seg som transportmiddel.
 
Kanskje skulle vi alle skrive leserinnlegg i avisene, for å fremme det synet som til nå ikke har vært synlig i debatten: De som kjører Th!nk er svært fornøyd bilen og de kommer seg virkelig fram.
 
Frustert hilsen
 
Svein-Olaf Simonsen
(Th!nksjåfør)