Hva heter bilen? 

Oppdatert 20.august 2002 

Til startsiden

Alle personligheter har navn! Her følger oversikt over de som har tatt kontakt med Elbil-dagboken. Flere navn mottas med takk!

El Rayo EL 10240 Tom Roy Simenstad
Jeg valgte navn til bilen før jeg endelig fant en som var til salgs for en overkommelig pris. Det måtte være noe med "El" i navnet. Chevrolet har en modell som heter El Camino (også kjent som pick-up'en som er for pen til å registreres som varebil med reduserte avgifter i Norge), så jeg begynte med å finne ut hvor dette navnet har sitt opphav. "El" på spansk indikerer bestemt form, akkurat som "the" på engelsk. Da gjensto bare å slå opp i en norsk-spansk ordbok. Lynet inneholder jo mye elektrisitet, akkurat som Th!nk. Navnet er også litt ironisk: det er ikke akkurat den raskeste bilen jeg har eid - selv min første bil, en 1955 modell tysker med tresylindret totaktsmotor var raskere.
 
Elektrisk hilsen
Tom Roy
Lille My EL 10993 Finn Dyrkorn
Bilen har fått det kledelige navnet "Lille My" med navnhjelp fra barna.
Egentlig burde bilen hete "TimeSaver", men men...
Jeg kjører "feil vei" med hensyn til kø, men sparer likevell 10 til 15 minutter hver dag på turen fordi jeg kan benytte kollektivfeltet. Så for meg tilsvarer det faktisk den "6 ferieuken", og det er jo ganske utrolig.
Gråtass EL 10994 Øystein Strat
Ja, nå har jeg hatt min nye Think i noen uker, og er svært godt fornøyd! I tillegg til at det er gøy å kjøre Think, er det en fryd å kunne parkere i Oslo sentrum uten å måtte punge ut 12 kr. pr time! Bilen er granittgrå, og har fått navnet "Gråtass". Jeg gleder meg til mange mil med vårt nye familiemedlem!
Eldar El 10511 Torunn og Leif Ree-Pedersen
Eldar heter vår, EL 10511, et grønnspettet sjarmtroll på 16 måneder. 10000 km er snart passert, og lengste tur uten for-tilskudd er så langt 102 km. Eldar kommer dessverre ikke i nærheten av dette nå i vinterkulden, uten ekstra varmeapparat. Men i sommervær ligger gjennomsnittet nær de utlovede 85 km. Aldeles uavhengig av alle bokholderimessige vurderinger: i byen er Eldar helt suveren!

Gratulerer med dagens gode TH!NK-nyheter (19.12.02)! Skal vi ikke få på beina en TH!NK klubb i Stavanger også?

Torunn og Leif Ree-Pedersen, Stavanger
GULIAT EL10486 Marianne Økland Berge
Jeg heter Marianne Økland Berge og bor på Kleppestø,Askøy.  Jeg jobber på Kokstad, og må derfor over Askøybroen daglig. Det var derfor ikke uten grunn at GULIAT, EL10486 ble vårt nye familiemedlem. Hver dag når jeg sitter i den endeløse køen til og fra Kokstad tenker jeg på de stakkars andre bilistene rundt meg som har store driftstoff utgifter, forurenser miljøet, og i tillegg får senebetennelse i clutche-leggen.

Guliat - den beste kø-bilen i byn!

Elinor EL 10242 Målfrid Almelid Siggerud og Jan Ole Siggerud
Først vil jeg takke for en fin og inspirerende side! Jeg ble første gang oppmerksom på den i fjor høst, og har jevnlig vært innom siden. Tidlig i vinter satte vi oss på venteliste for kjøp av brukt TH!NK, og i sommer var vi heldige og fikk kjøpt EL10242 - Navnet er ELINOR, og hun er litt over 2 år gammel og har snart kjørt 17000km.
Eli McBil
EL 10335
Trude og Morten Holmen
Hei! Vi har hatt vår Think i litt over 2 år og kjører rundt 20.000 km i året. Vi er kjempefornøyd med bilen og håper den vil fortsette og fungere like bra i årene som kommer.
Elveig EL 10650 Wenche Mork
Bilen er oppkalt etter min bestemor. Jeg vet ikke om andre som heter det! Det som kan ligne litt er Statens vegvesen og Statens kartverk sitt elveg som er elektronisk vegdatabse brukt til flåtestyring i store transportbedrifter.
ELfryd EL 10571 May Kristin Solberg
Frydfull å kjøre, billig i drift, hva mer kan vi ønske... Den er kjøpt på Gaden&Larsen i Trondheim i juni.Førstegangs registrert jan 2002 og hadde gått rundt 4500km da jeg mottok den. Fryder meg selvsagt over kjøpet, da jeg hadde stått på venteliste i flere måneder og nærmest hadde gitt opp håpet på å få tak i et klenodium!!!!  Me and my ELfryd

PS: Det eneste minus jeg foreløpig har lagt merke til, er at når jeg har satt fra meg bilen og gjør et lite ærend, så står det folk å glaner inn i den..... Men det kommer no positivt ut av det å, ELfryd er alltid ryddig og ren!

Eldorado EL 10766 Erik A. Aarheim
Var vanskelig å finne på noe spesielt navn til min lille kosebil. Etter å ha sett i ordboken fant jeg et passende navn for en elbil. "Eldorado"! Det betyr "paradisisk sted", og hvor andre steder enn i paradis betaler en ikke veiavgift, bompenger, parkeringsavgift osv...?
Elly EL 10315 Bente Heggem
Ser at du etterlyser navn på El-biler. Min bil har vi kalt Elly. Oppkalt etter søskenbarnet til min mann.

Med vennlig hilsen
Bente Heggem

Bente leaser en Peugot Partner for å se om dette er noe å satse på. 
Velkommen blandt alle Thinkene, Elly!

Vetle Synne EL 10622 Hjørdis Taule og Reidar Sandstå
Denne glade Think pendler daglig mellom Radøy og Åsane.
Elsebe EL 10659 Tryggve Fett 
Elsebe Rolfsen f.Kramer er den fornemme frue som Elsesro i Bergen er oppkalt etter. På dette stedet grunnla hennes mann et skipsverft og et sommersted, som i dag er blitt til Gamle Bergen Museum, og som direktør Tryggve Fett har ansvar for. Det kan også for kuriositetens skyld nevnes at Elsebe først var gift med Gunner Eide, som var 31 år eldre enn henne, og så gift med Rasmus Rolfsen, som var 14 år yngre enn henne. Det var altså 45 års aldersforskjell mellom henner to ektemenn! En Think fortjener å bli oppkalt etter en kvinne utenom det vanlige!
Else Laura EL 10481 Else Laura og Kjell Alsaker
Samme navn på bil og eier!
Thinkerbell'a EL 10713 Tone og Tine Kjelbye
Heihei alle Think'ere !

Tone og Tine Kjelbye( EL 10713) heter mine to splitter nye eiere, og jeg heter Thinkerbell'a (er litt stolt over at jeg ble døpt med både Think og EL  i navnet mitt!)! Jeg blir kalt Bella til dagen, og jeg er både smart (en tenker- jeg tenker, altså er jeg!),vakker, og litt sta.. Tror jeg ligner på navnesøster'n min i Peter Pan !  T&T sier ihvertfall at jeg er en søt liten "lykkefe" som har hjulpet dem masse, nå slipper de å stresse til bussen hele tiden! Spesielt med tanke på at mor og datter bor på hvert sitt sted, henholdsvis Askøy og Nesttun. Håper vi sees snart, gleder meg til å komme på nett med andre Thinker!

Strømmer av sommersøte hilsener fra Bella og co!

ELisa EL 10218 Elisabeth og Ingvar Tveit
Hei, takk for sist, et meget hyggelig treff.
Vår Think EL-10218, har vi døpt ELisa. Vi har feiret hennes 2-års dag i dag 4 mai. ELisa har nå kjørt oss vel 30 000 km, og er fremdeles like ungdommelig spenstig. Hun er førstevalget til hytteturer til Askøy, og selvfølgelig arbeids- og byturer.
Hilsen Elisabeth og Ingvar Tveit, Klasatjønnveien 6C, 5172 Loddefjord    tlf. 55931485 / 90174721
 
El-billi(g) Demobil Elna Wigum
Jeg er jo ikke offisiellt eier av en Think, men jeg har jo demobiler, og siden Think er babyen min, må jo babyer ha navn... Inntil jeg en dag får min helt egen lille Think, er navnet på demobilen min : El-billi(g) et navn som står godt i forhold til det å eie en Think, ikke sant???
 
Liten BeTe EL 10338 Arnhild Aarhiem    Bjørn Otto Aarheim
Bjørn Otto Aarheim jobber i avisen BT, og som de fleste vet er dialektutrykket "bete" det samme som en bit!
Elin El 10341 Elin og Karsten Aubert
Her gir jo navnet seg selv! Dette er en av veteranene, bilen er kjøpt i september 2000.
Kathinka El 10580 Elisabeth Allport og Einar Hofstad
Artig!
Elbjørg El 10707 Svein Erik & Margun G. Vinje
ELbjørg kjører trofast tur/retur fra Stord til Bømlo (Bjørge Steinco) hver dag, og vi har ikke hatt noen problemer ennå. Vi er veldig fornøyde over å klare 84 km på én lading (lengste til nå), og er spente på fortsettelsen. Ellers så er jo ELbjørg (og eierne) litt stolte over at hun var den aller siste bilen som forlot fabrikken like før påske i vår (2001 modellen), og hun har chassisnummer 2006 :-)
Elling   Bente Krokeide
Jeg fikk min lille røde like før påske. Vi hadde en diskusjon i hjemmet om det var en gutt eller jente. Mannen min påstod at den var en teknisk 'duppe-dings' og måtte derfor være en gutt. Da måtte navnet bli Elling, han er litt annerledes enn andre. Saken står omtalt i ukens nummer av Sydvesten.
ELvis EL 10690 Jette Meyer
Elvis, satt sammen av EL og vis, begge deler beskriver bilen godt! Scanias vogntog er "King of the road", men Think er "King of rock´n roll"!
Thinken EL 10306 Øyvind Lunde
Dette er veteranene blandt Think! Bilen er kjøpt i 2000 og den passerer i disse dager (1.mai 2002) 50 000 km. Imponerende! Klart at den da kan kalle seg med selve familienavnet!
Lillebil EL 10688 Vigdis og Rune Øystese
Oppkalt etter skuespilleren Lillebil Ibsen!
Svarte-Maja EL 10219 Torill Bull
Kjære Lille-Marius!

Gledet meg over å møte deg på lørdag - også alle disse andre kjekke bilene, da!  Egentlig passer det meg svært bra at det også er noen menn blant dem. Det skaper spenning - noe vi EL-biler spesielt vet å sette pris på! Selv heter jeg  'Svarte-Maja' og kom til Bergen tidlig i mai år 2000, så jeg er en dreven dame.  Reg.nummeret mitt er 10219 - jeg ble levert til Bergen fra Think-fabrikken sammen med nr 218 - men jeg vet ikke hvor han eller hun er?  Ellers prydet jeg førstesiden i Aftenposten i fjor, der de påstod at Think var eventyret som frontkolliderte - hørt på makan!  Første året kjørte jeg 18 000 kilometer,  inkludert maange turer over Fanafjell.  No problem!  Jeg er definitivt favorittbilen i familien!  Ellers har jeg hørt at unge gutter liker Think fordi det gir dem sterke kort hos jentene - hun som kjører meg, sier at hun absolutt aldri er blitt oppsøkt av så mange herrer som når hun er ute og kjører Think, så dette virker begge veier!  Dessuten nyter hun å kunne svare på guttas spørsmål med en viss ekspertise...

Forøvrig holder jeg garasje på Hordnes i Fana, den deler jeg forøvrig med en Kewet, som har vært i familien lenger enn jeg har.  Men jeg vet nå hvem som er favoritten, da..!

Vennlig hilsen
Svarte-Maja

m/sjåfør Torill Bull

Lillemarius El 10451 Sissel og Svenning Bjørke
Lille Marius er hovedpersonen i Alexander Kiellands roman Gift. Han var regnet blandt de minste og siste på skolen, men kanskje hadde han minst å skamme seg over i en skole som var håpløs gammeldags. Dette tenker Lillemarius på når han står i bråk og eksos i flokken av store biler i kø foran bomstasjonen!